Kategorier
Nyt hus

Bungalow huse giver dig et hjem i tidsløst design

En bungalow kunne næsten se sådan ud for 70 år siden (foto benee-huse.dk)
En bungalow kunne næsten se sådan ud for 70 år siden (foto benee-huse.dk)

Tanken om et bungalow hus er, at du skal have et hjem, der aldrig går af mode. Og du skal have et hjem, der forbliver brugbart og praktisk, selvom det lægger rammer til dit liv i flere årtier.

Et bungalow hjem et en arkitektonisk løsning, der tager vejen udenom sæsonmode og i stedet fokuserer direkte på at skabe løsninger, der ikke kræver en bestemt tidsånd for at ramme i hjerterne på folk – og ikke mindst dig som husejer. En bungalow er et hjem, du bliver ved med at kunne genkende dig selv i, et hjem, du har lyst til at blive boende i længe.

Bungalows tidsløse design kommer til udtryk ved, at det simple og funktionelle overskygger det ekstravagante. Bungalows er klassens stilrene dreng, der ikke har brug for at vise sig frem, han har nok i sig selv. Og det kan en bungalow med rette have, huset har nemlig styr på både det ydre og det indre.

Bungalows udefra og indefra

Udefra ser bungalows typisk helt firkantede ud. Traditionelt har bungalows haft skråtag, men i moderne variationer er taget skiftet ud og blevet fladt. Hvis du vil bygge selv, har du naturligvis mulighed for selv at vælge, hvilket slags tag du gerne vil have på dit bungalowhjem.

Bungalowen giver lys til dit hjem med sine store vinduer. I bungalowen er tanken at det ydre skal spille sammen med det indre. Derfor skal der komme så meget naturligt sollys ind i hjemmet som muligt.

Inde i bungalowhjemmet er rummelighed nøgleordet. Der skal være plads til dig, din familie, dine gæster, hunden, katten, arbejdsværelset og ikke mindst samvær generelt. Derfor er bungalowen typisk bundet sammen af store rum og fællesarealer, hvor der både er plads til at trække sig lidt tilbage eller at mødes i samtalekøkkenet eller til en snak fra spisebord til sofahjørne.

Bungalow – se mulighederne her

Information om at bygge hus:

Byg hus inden frosten bider

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *