Kategorier
Ikke kategoriseret

Ens boligindretning afspejler ens personlighed

Hver dag går vi ind i vores hjem. Vi sætter os ned i sofaen og ser tv. Når dagen så er omme,  går vi ind i soveværelset og går i seng. Hver dag går vi rundt i vores hjem, og tænker ikke synderligt over vores ejendele, møbler og vores boligs generelle visuelle udtryk. Vi går simpelthen ikke særlig meget op i det, det bliver en vane, at se på reolen eller det lille sorte sofabord. Men det er noget, vi bør gøre noget ved, for det er nemlig utrolig vigtigt at lægge mærke til sofabordet, sengen eller det store maleri henne i hjørnet. Vi skal kigge på alle nipsgenstandene hver dag, lægge mærke til hvert et fotografi på hylderne. ID-10083548
Man skal altid være konstant opmærksom på boligens indretning, man må aldrig nogensinde miste sit designmæssige fokus. For ligeså snart man slipper grebet om sin boligs udseende og visuelle udtryk, giver man slip på kontrol af sine omgivelser, og dermed mister man kontrol over sin egen personlighed. Og hvem vil det? Hvem vil miste, kontrol over hvem man er?

Men jeg bør lige forklare, hvorfor boligens indretning har så står indflydelse på ens personlighed. Det er sådan, at man vælger sine genstande og ejendele ud fra, hvem man er som person. Hvis du er lidt simpel af natur, og hviler i dig selv, så vælger du højst sandsynligt at indrette din lejlighed efter minimalistiske design principper. Farverne er i høj grad er sorte og hvide. Derfor skal man i høj grad fokusere på designet i sin lejlighed, da disse afspejler ens personlighed, og er med til at definere dig som menneske. Derfor skal du være opmærksom på, om lejligheden passer til dig og dine personlighedsmæssige behov.  Så få styr på din boligindretning, få styr på din personlighed.

 

Du kan finde inspiration til din boligindretning her: http://www.boligliv.dk/Kreative-Ideer/5-bolig-blogs-du-vil-elske/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *