Kategorier
Altaner

Mangler du luft og lys i lejligheden, så køb altaner stål

Gør din dag bedre med en altan! (foto minaltan.d)
Gør din dag bedre med en altan! (foto minaltan.d)

Mange lejligheder har en ulempe i forhold til huse. Der er ikke meget mulighed for at træde ud fra stuen og ud i en have. Derfor mangler mange ejere af lejligheder tit muligheden for at tage et skridt ud i den friske luft og nyde solen og lyden af årstiderne.

Derfor er der flere, der vælger at få monteret en altan af stål på siden af deres lejlighed. Altaner i stål er en simpel og enkel løsning, som samtidig ikke nødvendigvis er ligeså bekostelig som en muret altan.

Tidligere var altaner i lejligheder forbeholdt større og finere lejligheder. I dag har næsten alle mulighed for at få en splinterny altan sat op på siden af deres lejlighed. Normalt sættes en altan på i forbindelse med et eksisterende vindue. Dette vindue laves så om til en terrassedør, så man kan komme ud på altanen fra lejligheden.

Nogle gange går hele foreninger af ejere eller andelsforeninger sammen om at få monteret altaner på alle deres lejligheder i hele blokken på en gang og på den måde sparer både tid med ombygning, larm og støv og nogen gange kan man også opnå en besparelse ved at købe flere altaner i stål på samme tid.

Mange anvendelsesmuligheder på en altan i stål

Der er mange anvendelsesmuligheder med en altan i stål. Mange kan godt lide at sidde på deres altan, og derfor har de et bord og stole til at stå derude. På den måde udnytter man også sin altan som en opholdsmulighed. Andre kan godt lide at have en lille have, men har ikke mulighed for det, da de bor i en lejlighed. Derfor vælger nogle at få små altankasser sat op. Dermed kan de plante blomster eller krydderurter.

Andre med lidt mere grønne fingre vil gerne have større planter til at vokse. Nogle altaner har et større areal, og dermed er der mulighed for at stille et lille drivhus på den. Dermed kan man få alt fra tomatplanter til chili til at gro på ens altan.

Find altaner stål hos minaltan.dk

 

Læs flere af vores artikler om altaner i stål:

Altaner stål er hyggelige oaser højt over jorden

En stålaltan skaber forbindelse mellem menneske og by

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *