Kategorier
Indretning Møbler

Væg reol er et praktisk og lækkert møbel til hjemmet

reol med skuffer traevarerdk
Få orden i en reol med skuffer (foto: traevarer.dk)

Reolen er perfekt både som et flot og lækkert møbel til at supplere indretningen men også som et opbevaringsmøbel, der kan opbevare diverse praktiske ting og sager. Man kan finde reoler der både er åbne og lukkede. Det vil sige, at den lukkede reol kan benyttes til opbevaring af praktiske genstande som for eksempel service, kasser, sko, teknik, papirer osv.. Modsat den lukkede reol, kan man bruge den åbne reol til sine pyntegenstande, som man gerne vil have stående fremme og være synlige.

 

Væg reol til indretning af stuen

Det kan for eksempel være bøger, glas, lysestager, lamper og meget andet. En reol er uundværlig i mange hjem, netop fordi det både er et smukt møbel og samtidig udfylder en meget praktisk funktion som opbevaring. Reoler kan fås i et utal af forskellige modeller, materialer og farver, hvilket også sikre, at du altid kan finde en reol efter din smag. Reoler er ofte levet af træ, da det er et smukt og nemt materiale at arbejde med. En væg reol til stuen er oftest med til at sætte prikken over i’et på indretningen. Mange ønsker gerne, at stuen er et hyggeligt sted, der indbyder til at slænge sig i sofaen og nyde sin bog eller tage sig en lur.

 

Sæt tingene ind på hylder

En væg reol kan være med til at give stuen et mere hyggeligt præg, især hvis den fyldes med forskellige bøger og flotte pyntegenstande. Det indrammer stuen på en behagelig måde, og man får følelsen af at være i et rigtig hjem. Du kan både få væg reoler, der fylder hele væggen fra gulv til loft og mindre reoler, der ikke fylder nær så meget. De store gulv til loft reoler er blevet meget populære i de seneste år, og nogen giver sig endda i kast med at bygge dem selv.

 

Find nye møbler og væg reol her!

 

Læs også:

Farver i din bolig

Hay sofabord giver plads til tekopper og personlig stil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *